resurse

Resurse pentru toate nevoile misiunii tale

Curs Interactiv de Ucenicizare

 

Întrebarea cea mai obişnuită după o campanie de evanghelizare sau după o

adunare evanghelistică este: “Ce s‐a întâmplat cu cei convertiţi?” sau “Unde sunt persoanele care au spus că L‐au primit pe Hristos?” Uneori, chiar noi ne întrebăm de ce copiii noştri în credinţă nu continuă să meargă pe drumul spre maturitate creştină. În Cuvântul Vieţii suntem deplin convinşi de importanţa majoră a campaniilor de evanghelizare şi a lucrării personale, dar suntem convinşi, de asemenea, că nu putem împlini Marea Trimitere a lui Hristos doar predicând Evanghelia, deoarece porunca lui Hristos a fost de fapt aceea de a face ucenici (Matei 28:19‐20). Mulţi au spus că doresc să ajute un nou creştin, dar nu ştiu exact cum să facă. Atunci, cu dorinţa de a‐I fi plăcuţi Domnului nostru Isus Hristos prin împlinirea poruncii Sale de a face ucenici şi cu dorinţa fierbinte de a ne ajuta scumpii fraţi în credinţă, dăm spre folosire acest plan al Cursului Interactiv de Ucenicizare. Rugăciunea noastră este ca această provocare şi acest plan de creştere să ne poată conduce spre o adorare mai profundă a preţiosului nostru Salvator şi Domn Isus Hristos.

ORA LINIȘTITĂ

 

Scopul acestui caiet de Ora Liniștită este să împlinească nevoile spirituale în viața creștinilor în așa fel ca ei să învețe personal să investigheze în Biblie.

Consideră următoarele :

 

  • În ziua de azi nu se mai citește cuvântul lui Dumnezeu!
  • În ziua de azi prioritățile tinerilor sunt încurcate!
  • În ziua de azi valorile și principiile biblice sunt lăsate deoparte!

 

Venim în ajutorul tinerilor și bisericilor locale cu aceast jurnal pentru un an de zile. Aceasta va ajuta în creșterea spirituală formând un obicei spiritual de a scoate adevăruri biblice zilnic și provocând la a trăi viața creștină într-un mod practic.

Suntem aici ca să susținem tinerii să iși crească credința. Dăruiește ca să poți sprijinii această inițiativă la un nivel local

Dăruiește